dinsdag 16 augustus 2011

28.03.2005 Brentford - Peterborough United 0-0
Na een gezellig avondje in het nachtleven van Londen moesten we op paasmaandag weer op tijd het bedje uit om een voetbalwedstrijd te bezoeken. We hadden nog steeds geen idee welke wedstrijd we zouden gaan bezoeken. De keuze bestond uit Brentford of Barnet. Beide schijnen erg leuk te zijn om te bezoeken, maar onderwerg richting het metrostation viel de keuze op Brentford.

Het weer was prima en er scheen een heerlijk voorjaarszonnetje. Na een kort ritje met het Londense openbaar vervoer stonden we op het station van Brentford. Vanaf hier is het nog geen 5 minuten lopen naar Griffin Park, het stadion van Brentford. We waren ruim op tijd voor de wedstrijd, dus we konden in alle 4 de pubs rondom het stadion minimaal een pint drinken. Dit hebben we uiteraard gedaan en vanwege het heerlijke weer konden we dit doen op de terrassen/tuinen bij de pubs. Mijn favoriete pub van de 4 was toch wel de New Inn, aan de kant van het uitvak.
Na de laatste pub besloten we om het stadion in te gaan om onze plaatsen op te zoeken. We hadden tickets voor de Braemer Road Stand. Maar voordat we de tribune zouden betreden moesten eerst de magen worden gevuld en werd er een bezoekje gebracht aan de fanshop.

Over de wedstrijd zelf kan ik zeer kort zijn. Een verschrikkelijk saaie 0-0 pot werd de 6,341 toeschouwers voorgeschoteld.Ondanks de barslechte en saaie wedstrijd is Griffin Park zeker een aanrader om met een bezoek te vereren. Al is het alleen maar om de 4 pubs voor de wedstrijd te bezoeken!
En zo zat het paasweekend er weer op en heb ik destijds 2 leuke grounds bezocht, welke allebei aan te raden zijn om te bezoeken.
Statistieken:
Date: 28.03.2005
Match: Brentford – Peterborough United 0-0
Goalscorers: -
Competition: League One, Engeland
Ground: Griffin Park, Londen(Engeland)
Attendance: 6,341
Ticket: -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten